perjantai 25. toukokuuta 2018

Latvian Golden St.Bernard erikoisnäyttely


Viime perjantaina lähdettiin Tanjan kanssa minilomalle Latviaan. Minun tarkoitukseni oli ottaa Sokka ja Costo matkaan, mutta suunnitelmiin tuli muutos kun Costolla alkoi ensimmäinen juoksu 11,5kk iässä juuri ennen reissua. Latvian näyttelysäännöt kieltävät juoksuisen koiran tuomisen koko näyttelyalueelle, joten se siitä. Costo jäi kotiin äitini tullessa eläimiäni hoitelemaan reissun ajaksi.

Tanjan Risto tuli mukaan, joten oli Sokalla autossa sentään matkaseuraa. Tyypit ottivat matkan ja reissaamisen laivalla niin rennosti, että ei oikein rennommin voisi ottaakaan.

Näyttelykuvat on lainattu Latvian näyttelyn ryhmäsivulta, en tiedä kuka on kuvaaja (joku Alex vissiin), mutta kuka onkaan niin kiitos kuvista.
Sokka osallistui erikoisnäyttelyn lisäksi yhteen ryhmänäyttelyyn. Erikoisnäyttelyn tuomari oli WUSB-tuomari ja rodun erikoistuomari, saksalainen Carl Otto Mastrup. Sokka oli avoimen luokan paras narttu ja lopuksi jäi nartuissa toiselle sijalle. Pokaali saatiin kuitenkin ja lisäksi osallistumisoikeus "paras pää" -kisaan.

Oltiin samassa luokassa Astonin (eli pentueen isän) siskon kanssa (oikealla), joka jäi meille kakkoseksi vaikka omaa pitkän tittelirivin eli on melkoisen monen maan muotovalio! Meidän saama sijoitus oli suomalaisittain kirjoitettuna kaiketi ERI SA AVK1 PN2 tai jotain semmoista.

Paras pää-kisassa Sokka tuli neljänneksi ja tuomari kävi erikseen kehumassa Sokan päätä ja sanoi, että on suuri kunnia sijoittua "paras pää"-kisassa. Hänen mielestään bernhardinkoiran pää on tosi suuri osa kokonaisuutta.


Ryhmänäyttelyssä bernhardinkoiria olikin vähemmän kuin erikoisnäyttelyssä. Sokka sai arvosanan/sijoituksen ERI SA AVK1 PN1 VSP SERT eli hyvin meni! Saatiin ruusukkeet ja pokaali.
Reissu oli todella kiva ja leppoisa, hotellit mukavia ja sääkin suosi.

Kiitos vielä Tanjalle ja Ristolle erinomaisesta matkaseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti