sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Kesäkuu mennä hujahti

Yhtäkkiä ollaan jo heinäkuussa, miten tämä aika näin nopeasti menee?
Lapsukaisten 1-vuotissynttäreitä juhlittiin toukokuun lopussa. Pentujen kuulumisia olen saanut ihanasti, kiitos aktiivisten omistajien. Kiitos että pidätte minut ajan tasalla ja lähetätte kuvia ja videoita, lapsosten kuulumiset ovat minulle hyvin tärkeitä ♡

Costo osallistui kesäkuun alussa paikallisen koirakerhon leikkitapahtumaan, jossa siis leikittiin ja opeteltiin saalisvietin käyttöä palkkana. Tapahtuma oli tosi kiva ja siitä jäi paljon käteen.

Kesäkuun puolivälissä osallistuttiin dobo-koulutukseen, se oli myös erittäin hauskaa. Costo nousi pallon päälle hetkeäkään epäröimättä ja tätä harrastusta on jatkettu myös kotona Sokan ja Coston kanssa nyt aika monta kertaa. Oman pallonhan tilasin jo vuosi sitten, mutta nyt se on vasta otettu ahkerammin käyttöön. Myös emännän reisilihakset saa hyvää treeniä ja doboiluhan vahvistaa koirallakin lihaksia oikein mukavasti, niitä syviä sellaisia. Oikein mukavaa yhdessä tekemistä, suosittelen!



Saatiin muutamaksi päiväksi kylään harvinainen vieras, nimittäin Sokan kasvattajan tytär Ranskasta! Megan tuli keväällä Suomeen au pairiksi ja viettää perheessä hoitamassa lapsia Lieksan seudulla muutaman kuukauden. Oli huippua vaihdella kuulumisia, käydä lenkillä ja viettää aikaa koirien kanssa. Megan jaksoi helliä ja rapsutella tyttöjä ihan loputtomasti, joten ne parkkeerasivat aina välittömästi Meganin jalkoihin tai syliin. Oli ihanaa kuulla yksityiskohtaisesti enemmän Sokan sukulaisista, se kuulemma muistuttaa paljon Ranskassa elävää siskoansa ja eleet ja ilmeet ovat suoraan äidiltään.
Me tottakai näytettiin meidän tottistreeniä että mitä sitä osataan. Käytiin myös pitkillä lenkeillä ja lisäksi saunottiin, grillattiin ja käytiin visiitillä Adeakin moikkaamassa.


Luutasuolla kierrettiin 14km lenkki. Kaisa, Kivi ja Kirppu sekä Megan, Costo, Sokka ja minä. Sille päivälle sattui aivan kamalan paahtava helle, mutta selvittiin hengissä!


Megan ja sylivauva Costo 😃

Heinäkuun alussa piipahdimme Kaisan, Sokan ja Coston kanssa Raaseporin näyttelyssä. Costo vei potin olen rotunsa paras ja saaden ensimmäisen sertinsä. Jouduimme siis "isoon kehään" jossa oli kaikki ryhmän rotunsa parhaat. Oli aika pieni olo tuossa tanskandoggin ja nöffin välissä 😄


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti